Skip to main content
Bel ons : + 498 21 99 23 Hulp of vragen via email: info@hoevevleesnauwelaerts.be
Hoevevlees Nauwelaerts combineert de beste vleesrassen voor U om tot de beste vleeskwaliteit te komen (Belgisch Witblauw, Charolais, Verbetert Roodbont en Maine D'Anjou).
Deze genetica samengebracht met het eigen gekweekte voeder (graan, gras, mais ...), het zogen van de kalveren en zo veel als mogelijk weidegang zorgt voor een lekker stukje natuurlijk kwaliteitsvlees.  Een eerlijk en puur product zonder het gebruik van kleur-, smaak- of bewaarmiddelen.

Onze sterktes

Eigen kweek voeder

Het eigen gekweekte voeder (graan, gras, mais ...), het zogen van de kalveren en zo veel als mogelijk weidegang zorgt voor een lekker stukje natuurlijk kwaliteitsvlees

+

Combinatie beste vleesrassen

Combinatie van Belgisch Witblauw, Charolais, Verbetert Roodbont en Maine D'Anjou om alzo de beste vleeskwaliteit te bekomen

+

Korte keten

Als klant krijg je verse en kwaliteitsvolle producten recht van bij de boer. Alles te bestellen via onze eigen webshop en af te halen in de hoevewinkel.

+

Vacuum verpakt

Door het vlees vacuum te verpakken (op maat van de klant) blijven de lekkere sappen en smaken op een natuurlijke manier bewaard.  Bovendien is er bij het invriezen geen sprake van vriesbrand dat de structuur en smaak van het vlees zou kunnen veranderen.

+

Hoeveslagerij/Atelier

Sinds 2011 worden al onze runderen verkocht via de korte keten.  Het vlees wordt versneden in een gekoeld atelier in de hoeve, dit alles volgens de strengste normen (HACCP).  Dit alles in eigen handen van kweek tot het versnijden op maat van de klant.

Copyright © 2023 Powered By Innovation Theme & BAS-IT